Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

zondag, oktober 30, 2005

Weer weekje weg

HAHA en nee de titel betekent dit keer niet dat ik weer een week op vakantie ga....was het maar zo.....
de afgelopen week, heel ongebruikelijk, eens ziek geweest...verkouden, grieperig, slecht slapen, hoofdpijn je kent het wel....helaas boorde dit wel het donderdagavondje stappen de grond in waar ik eigenlijk wel heel erg zin in had. Maar als je al ligt te nekken voor je uberhaupt begonnen bent is het misschien toch wijs niet te gaan HAHA jammer dan
vrijdag ook nog maar lekker rustig aan gedaan hoewel wel eventjes lekker wezen zwemmen...op therapeutische basis natuurlijk hahaha met die baantjes kwam het sxm gevoel beetje terug hoewel dit het natuurlijk niet haalt bij de caribische zee met palmbomen en 30 graden.
Zaterdag wel de beloofde afspraak om naar de alfa brouwerij te gaan....eerst de tour en dan het bier zeg maar hahahaha. erg gezellie.....alle biertjes die ze hebben maar eens geproeft en dan van sommige wel meer als een......maar alleen als ze lekker waren hoor hahahah. daarna de lokale heerlense eetgelegenheden en vermaak en vertier tenten (in normaal nederlands de shoarma en de kroeg) onveilig gemaakt.
Enige jammer was dat de wekker (ondanks dat uurtje extra) toch gewoon om 5 afliep om te gaan werken....ach ja s'avonds een vent s'ochtends een vent.
Lekker beetje tuffen op de heftruck....je moet wat.
vanavond maar beetje op tijd plat en dan morgen om half negen maar weer therapeutisch gaan lopen zwemmen hahahaha
En nog veel belangrijker die klote LVNL bellen want ze maken het nu wel erg bont met hun 2 maanden wachttijd

morgen meer nieuws (hoop ik)

DDDM