Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

maandag, oktober 24, 2005

Nieuwe rondes.....nieuwe kansen

Weer een nieuwe week met nieuwe rondes en vooral nieuwe kansen. De start is al lekker met een griepje en chronisch slaaptekort door de zondagnacht dienst hahahaha maar ja wie roept er nou altijd dat slapen voor mietjes is....precies.
Eingelijk gehoopt vandaag reactie hebben van de LVNL....ijdele hoop dus. Ook op het mailtje dat ik vrijdag naar ze had gestuurd nog geen reactie....getuigt van weinig stijl maar ja we hopen (met het beroemde bord voor onze kop) gewoon door. Hoewel is het wel een bord?? heeft het niet een compleet andere reden?? of zit dat bord er om andere redenen volgens andere.........zo das een hoop andere anders bij elkaar in een zin...wie het snapt mag het zeggen!
Verder deze troosteloze maandag weinig spannends te vertellen.... of jemoet koelvloeistof in de zeikregen in de auto flikker spannend vinden... nee dat dacht ik al wel.
Beetje uitzieken en stug volhouden.........en dan moet er toch uiterlijk deze week wel iets gaan gebeuren daar in amsterdam....anders wordt ik pissig hahahaha

DDDM