Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

zaterdag, oktober 22, 2005

Weekendje stappen

hahah zo daar zijn we weer......nog eventjes rust en dan is iedereen er weer. maar die rust heb ik ook wel verdiend....zeker na de afgelopen dagen.
Donderdag arno op bezoek had om eens flink te gaan stappen :).....nou das wel gelukt dacht ik zo.....ruudje nog gesproken via de msn en die is maar meteen op de trein gestapt om mee te gaan hahahah. Arno rond kwart voor 10 hier en na een pilsje met de buurjongen meegelift naar heerlen (ja batta heb je goed geregeld). daar wat kroegen afgelopen en uiteindelijk geindigd in naar huis (ja die kroeg heet "naar huis" kunnen ze ook niks aan doen) erg gezellig hoor daar niet van. hahaha uiteindelijk te laat naar buiten zodat de vreetschuur dus weer eens dicht was...na wat geslijm toch broodje shoarma kunnen scoren dat door sommige mensen in een wel hele vreemde positie werd opgegeten (beetje vaag in een hoekje op de grond als een zwerver zeg maar en ja heb foto's om het te bewijzen). Daarna weer terug naar huis gelopen alhoewel sommige niet meer wisten hoe ze daar waren gekomen en ook niet dat ik ze van het midden van de weg heb moeten plukken hahaha.
Vrijdag rudi op de trein geknikkerd om 11 en arno maar laten maffen tot half twee.....beetje vaag....daarna ff naar maastricht om vast te verkennen voor die avond en om de bonbons te halen voor de lieftallige dame uit marknesse die ik, hoe kon ik het ooit doen, vergeten was de vorige keer met doosjes bonbons......excuus!
Vrijdag avond dus wezen stappen in maastricht en rudi maar weer eens meegenomen omdat ie heel toevallig toch in de buurt was en omdat donderdag erg goed was bevallen hahaha...ook vrijdag gelsaagd maar hoewel ik nog uitdrukkelijk instructies had gegeven om niet te gaan eten om 3 uur snachts eindigen we toch weer in de vreetschuur dit keer met een broodje gehaktbal met mosterd.....nou ja zeg....
Op de terug weg met ruudje in de achterbak van de bus nog alcoholcontrole.....haha gelukkig alleen alcohol want als die batta nou gewoon niet zijn domme kop door het raampje probeert te steken als er een agent naast staat is er niks aan de hand hahahahah.
veilig thuis en iedereen om 9 er weer uit geknikkerd....enige nadeel van zo'n leuke paar dagen....beetje brak en vanavond weer hahahaha zwaar leven en dan zondag nachtdienst pfffffff. we zien wel of we het volhouden...zal wel moeten he.
hopelijk is dit trouwens wel een van de laatste keren nachtdienst want hoewle die takke lvnl nog steeds niet gereageerd heeft hoop ik toch binnenkort daar te kunnen beginnen. Niks is zeker natuurlijk maar ja we blijven hopen he anders hebben we een serieus probleem....geen scriptie onderwerp meer en hoop tijd weg. trouwens voor schiphol is alles al geregeld zelfs de huisvestiging hahahahha

DDDM