Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

donderdag, oktober 06, 2005

Productief

En we gingen zo goed begin vorige week...proposal gemaild, literatuur gelezen, naar de UB geweest.....kortom erg productief
En wat gebeurd er deze week....inderdaad zeer productief maar dan weer op een andere manier en helaas totaal niks van doen hebbend met de scriptie hahaha
Begin van de week lekker rustig...beetje nagenieten van de light blue......helaas verdwijnt die ook langzaam hahahaha. Maar wel een belangrijke opdracht meegekregen met betrekking tot huisvesting in de buurt van amsterdam/utrecht!!!!
Woensdag de lunch met tequila-pat en noortje-renato hahaha.........en helaas ik kan het nog steeds niet winnen met poolen....beetje jammer maar ja je kunt niet alles hebben he.
Donderdag op ziekenbezoek bij de heer rudolph.....hoewel ziek....hij strompelt/waggelt al weer aardig rond met zijn corsetje.....zo af en toe nog wat pijntjes maar ach kniesoor die daar oplet....erg productief middagje in de winkelstraat van weert....binnenkort de nieuwe aanwinsten maar eens gaan showen bij de keurmeester..... Later die dag nog bijna eventjes naar eindhoven door gereden maar dit avontuur werd op het laatste moment afgeblazen hahaha (zie je wel dat ik te vertrouwen ben)
Vrijdag (oftwel morgen) het goede voornemen weer eens aan de scriptie verder te gaan....komt helemaal goed. De LVNL moet gemaild worden en er wachten grote lappen haast onverteerbare engelse literatuur op het gebied van Human Capital en Human Resources op me...pfff .........iemand ruilen????
Zaterdag vast meer maar dat komt nog wel hahahaha

DDDM