Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

zaterdag, november 19, 2005

Productie neemt toe

Dat was me het weekje wel weer zeg.....al met al zeer productief te noemen...maandag thuis na wat gekloot te hebben in het weekend met vaseline enzo...(zoals hieronder al vermeld hahaha) dinsdag de nieuwe auto opgehaald....tjaja arme student he :). Verder de halve dag bezig geweest met het uitzoeken van een pak, stropdas, overhemd, schoenen, jas en meer van dat soort grapjes hahah want woensdag de MCD (maastricht consultancy day) en als er op de uitnodiging staat dresscode business tja dan betekent dat helaas in pak he. Maar goed al met al wel een productief dagje geweest want best wel wat bronnen opgedaan. MetDCE consultants is al een afspraak meegemaakt om eens langs te komen voor een scriptie/stage, PWC zou ook eens gaan kijken wat ze voor me konden betekenen en Bearingpointwas ook wel intressant moet ik zeggen. Kortom geslaagd dagje en goed afgesloten met een griek en 2 erg speciale biertjes.
Donderdag dus meteen maar gebeld, gemaild, en terug gemaild om een en ander te regelen meet de bedrijven. Nog wat andere nuttige dingen gedaan zoals literatuuur lezen etc maar goed al met al dus wel ralaxend (beetje bijkomen he hahahah).
Vrijdag maar weer voor pietertje gespeeld (wat ga je toch lekker ruiken van dat zwembadwater) en omdat het woensdag zo goed was bevallen toch nog maar even terug gegaan naar het speciale biertje om nog eens wat meer en wat anders te proeven.....erg gezellig......
Vandaag het scriptie voorstel voor de LVNL maar eens omschrijven naar een voorstel voor eurocontrol omdat, na bemoeienis van de prof, er toch ook aan die kant wel wat schot in lijkt te zitten...dat ook maar eens proberen te regelen dan he..zo heb je niks en zo heb je ineens 3 dingen hahahahah. Maar goed eerst zien en dan geloven zoals gewoonlijk.

DDM