Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

maandag, februari 28, 2005

Blub......Blub

En weer een weekend voorbij. Dit weekend voor de verandering eens iets actiefs gedaan. Zaterdag na de gebruikelijke activiteiten eerst wezen snorkelen in little bay. Echt super gaaf en wel even wat anders dan dat vieze water in Nederland of het zwembad achterom. Hier echt superhelder water en keiveel visjes ...:)
En om dan te horen dat het in Nederland min 8 was terwijl wij gewoon zwaar lagen te bakken op het strand tja......wat moet je daar nou van zeggen. S'avonds nog even biosje en toen vroeg naar bed (nou ja 12 uur) omdat we zondag natuurlijk om 10 uur paraat moesten zijn.
Zondag om 10 uur na het eerst invullen van het gebruikelijke lange "wij-zijn-niet-aansprakelijk-als-er-iets-ergs-gebeurd-en-heeft-u-allemaal-enge-ziektes" formulier en het laten aanmeten van een lekker strak wetsuit en een paar bijpassende vinnen en bril op weg gegaan met de instructeurs sven en johannes.
We hebben gedoken vanaf en binnen in (op een platfrom om even te kunnen wennen en wat oefeningen uit te voeren) een catamaran die verankerd ligt in little bay.
En moet zeggen, ondanks de herrie :), echt super gaaf dat duiken......beetje vreemde gewaarwording in het begin om te ademen onder water maar als je daar eenmaal een beetje aan gewend bent is het echt gaaf.
We hebben een hele dag daar in het water liggen klooien, veel oefeningen doen (brilletje af, brilletje op, regulator uit, regulator in etc) en hebben daarna nog een toer over de bodem van little bay gehad. Een aantal kanonnen van fort amsterdam en een deel van de oude pier en natuurlijk een hoop vissen :)
Al met al zeker voor herhaling vatbaar en dus gaan we volgende week zondag weer voor het laatste gedeelte van ons PADI brevet.
Om vier uur ofzo pas thuis en na het eten nog een keer naar die bios (je moet wat)....dit keer Hitch met will smith....leuke film en zeker aanrader voor thuis als hij daar al uit is :)
Op dit moment (zonder airco want die is stuk en die gozer komt pas om 9 uur) aan het werk......moet ook gebeuren he :(

mzl