Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

donderdag, februari 10, 2005

Landmeten

Zo vanmiddag weer eens even iets anders gedaan als achter het bureau zitten. Vanmiddag samen met franklin wezen ladnmeten buiten in het veld. moet zeggen dat dat in die hitte en met die enorme bergen hier echt niet mee valt.
en de helft van de tijd is het nog lastig ook om te vinden wat je nou precies moet meten vanwege de gebrekkige oude database hier. ze zijn bezig met de nieuwe maar er zijn nog steeds een hoop percelen die vroeger gewoon nooit zijn ingeschreven en dan klopt er op den duur natuurlijk niks meer van.
trouwens een hoop mooie plekken gezien om foto's te nemen maar ja ik had dat ding natuurlijk weer niet bij. vanaf 1 maart als ik een auto heb moeten we dan maar eens lekker gaan crossen en gaan sight-seeing.
Trouwens vandaag al even in de auto van franklin gereden om even iets op te halen en dat berg op en af rijden is echt wel lachen hier. je moet een beetje uitkijken met al die lijpe antilianen en verder als de derde versnelling kom je eigenlijk niet maar goed je kunt niet alles hebben.
morgen nog 1 dagje werken en dan is het weer weekend.......eens kijken wat we dan gaan doen.

voor nu de groeten