Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

vrijdag, januari 13, 2006

PARASKEVIDEKATRIAFOBIE!!!!

jaja vandaag vrijdag de 13de en hoewel ik daar dus absoluut niet in geloof waren er vandaag op deze toch wel zeer belangrijke dag, want een presentatie voor de mensen van DCE met betrekking tot ons projectje, toch wel een aantal zaken waardoor je bijna zou gaan geloven dat het nog waar is dat ongeluk op de 13de.
Vanmorgen al een bijna ongeluk met de auto bij het naar het station rijden, daardoor bijna de trein gemist....uiteindelijk bij duivendrecht in de aansluitende trein gestapt terwijl na 10 min bleek dat die helemaal niet zou rijden vanwege een gebroken bovenleiding bij schiphol.....op advies van de NS (nooit geloven maar ja naief als we zijn...)naar amsterdam centraal om via daar naar schiphol te gaan. daar aangekomen en 6 perrons verder te zijn gerend ons laten vertellen dat ook die trein niet reed......heel fijn..... dan maar met de bus....maar ja vanaf centraal is dat redelijk ver...eerst maar met de trein naar sloterdijk dus. Daar aangekomen stopt er na 2 min mooi een busje naar schiphol centrum...ideaal dus.....ondertussen tijdens al deze reisjes verder werken aan de presetatie en verdere stroomlijning van het verhaal.....in de bus naar schiphol ergens in slotervaart slaat het noodlot weer toe....een harde knal en gesis......nee niet de deur zoals wij ook eerst dachten....een klapband....!!!!!
midden in slotervaart 20 min op vervangend vervoer gewacht naar schiphol centrum en uiteindelijk om 1245 op kantoor (let wel ik was thuis om 745 vertrokken dus reken maar uit)...de lunch die we hadden al bijna afgelopen en nog een kwartier om de vergaderzaal en alles in gereedheid te brengen.....heel fijn....(en dan ook nog niks gegeten en moeten pissen als een schele reiger in de woestijn :)))

Maar goed uiteindelijk is alles nog prima op de pootjes terecht gekomen.....presentatie was top, werk was top, al met al was men dus erg tevreden....terugreis perfect geregeld door lekker met niels mee te rijden in de leasebak :)
Nu nog even wat bezoekjes afleggen aan Ministerie van Binnelandse Zaken en dat van Justitie en dan nog een tripje naar london en dan kan deze jongen er weer tegen voor volgende week.

De trip naar New York en Florida is ook zo goed als rond......nu alleen die scriptie nog hahahah en ik ben al zo druk ;)

DDDM