Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

maandag, maart 21, 2005

Saba en duiken

Zo zo erg druk geweest de afgelopen periode, eerst de halve vorige week zonder internet gezeten (ook niet best natuurlijk)
DOnderdagochtend om kwart over vijf al op moeten staan omdat om 7 uur de vlucht naar saba al ging. De landing is een beetje spooky maar het is het wel waard hoor. Echt een heel mooi eiland. Supergroen en erg bergachtig, we zijn echt dwars door de bush gegaan, en dat in die hitte. Dat was ff niet chillen op de antillen. Heb ongeveer 220 foto's gemaakt en er staan er een aantal op de website om een beetje een indruk te krijgen maar je moet het eigenlijk met eigen ogen zien.
Zaterdag ochtend eindelijk mijn wheels gekregen en daar natuurlijk de hele dag flink misbruiken van gemaakt, door de hele dag over het eiland te crossen (ook hiervan staan pics op de website
Zondag ochtend moesten we de laatste twee open water duiks maken voor het behalen van de PADI (en dan natuurlijk deze week nog ergens het theorie examen). 9 uur waren we daar en we zijn eerst naar het wrak van de carib cargo gegaan. Echt super mooi. Grote pijlstaartrog gezien en geaaid, veel visjes en dat wrak zag er natuurlijk ook erg spectaculair uit. Na deze duik zijn we naar the maze gegaan. Dat is het rif voor de kust van great bay. Ook erg mooi. We hebben daar kreeften, visjes, een haai en een zeeschilpad gezien. Echt heel mooi. Jammer alleen dat ik geen onderwaterfoto's heb gemaakt maar ja je kunt niet alles hebben he.
Nu vandaag weer hard aan het werk zoals je ziet :(
Maar vrijdag is alweer vrij en volgende week maandag trouwens ook.
Zaterdag komt mathew als het goed is aan, tenminste als die nerd nog komt want helemaal vertrouwen doe ik het natuurlijk niet.