Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

maandag, april 18, 2005

Weekend Update

Helaas het weekend weer voorbij en weer een maandag om keihard te gaan werken.

Afgelopen vrijdag na het werk naar de Boardwalk geweest. Erg gezellig weer. Ook nog eens even gekeken bij dat Carnival Village......10 dollar entree en er was volgens vele niet veel te beleven dus als echte Hollanders maar niet naar binnen gegaan.
De avond was toch al geslaagd zeker nadat we bij het lokale Cubaanse cafe zijn geeindigd (goeie koffie en meer).

Zaterdag uiteraard weer de gebruikelijke activiteiten van poetsen en boodschappen doen. Je moet wat he. Daarna het halve eiland rondgereden om Bai Rouge te vinden. Uiteindelijk wel gevonden (nadat we eerst een aantal zeer aardige huisje hadden gezien) maar het water was zo rustig dat we besloten naar Mullet bay te gaan. Daar was het water ietsje beter en we hebben de rest van de dag lekker Mitch Bucanon gespeeld. S' Avonds naar de film. Hotel Ruwanda....wel aardig maar beetje te heavy naar mijn smaak.

Zondag lekker rustig eerst even bruce almighty gekeken op tv en daarna maar weer eens naar het strand (ja het leven van een stagair gaat niet over rozen). Dit keer weer mullet bay en de golven waren nu echt geweldig. Minimaal 4 meter hoog en dat was dus behoorlijk kijk-mij-eens-op-het-strand-gepleurd-worden hoog.
Niet echt een relaxend dagje dus maar wel heel gaaf.