Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

dinsdag, maart 29, 2005

Paasweekend

Nou nou weer erg druk geweest het afgelopen, lange (want 4 dagen) pasweekend. Vrijdag eerst de hele dag op het strand gelegen :)
Zaterdag naar de winkel voor de broodnodige spullen en toen om half vier naar het vliegveld om die gekke Mathew op te halen. Er waren echter de nodige problemen. Eerst was de KLM weer eens te laat en lande het vliegtuig dus pas om 4 ipv half vier. Daarna duurde het zo lang voordat die gast naar buiten kwam dat wij al voor de gein riepen dat ie waarschijnlijk zijn koffer kwijt was. Na wat heen en weer gesms bleek dat ook inderdaad zo te zijn. Beetje jammer, en lastig. We gingen dus uiteindelijk pas om 6 uur van dat vliegveld weg. Na snel iets gegeten te hebben zijn we s'avonds nog naar de film geweest.....beetje relaxen.
Zondag ochtend eens even rondgebeld voor die koffer. In amsterdam wisten ze niet eens dat ie zoek was maar een sms naar Engeland leverde meteen het antwoord vandaag half 2 met airfrance. Beetje vaag dat ze dat in Engeland wel wisten maar op het hoofdkantoor van de KLM dan weer niet......
Na een antal boodschappen (ja alweer) de rest van de dag lekker op cupecoy beach gelegen. Rond half vier de koffer gaan ophalen en s'avonds met een paar biertjes een paar pizza's, nacho's en live muziek geeindigd bij Taloula mango's....... (life is though)
Maandag eerst naar de top van pic paradis geklommen/gereden. Half half hebben we het gedaan, deels uit onwetenheid deels uit luiheid. Erg mooi uitzicht en zeker nog een bezoekje waard. hoewel het wel een kolere eind lopen is in die hitte. In de middag een beetje liggen bijbruinen op cupecoy beach (erg vermoeiend allemaal) en s'avonds geeindigd bij Mark's place om te genieten van de onbeperkte spareribs.....jamjam.
Vandaag helaas weer hard aan het werk maar heb de donderdag, vrijdag en volgende week maandag ook maar weer vrij genomen......ff uitrusten :)

o ja er staan een aantal onderwaterfoto's en een zeer strakke caribische gevoel zonsondergang op de Fotosite in de categorie trips .............veel kijk plezier