Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

maandag, juni 20, 2005

Weekend alweer voorbij nog 2 te gaan

Jaja alweer een weekend voorbij......dit keer met wat meer mensen geweest als normaal omdat ruud en vriendin wel bij mij sliepen....tis druk maar je moet wat he.
Vrijdag uiteraard naar de boardwalk geweest. Eerst een dubbele whopper kaas gescoord en daarna met sven begonnen aan de eerst corona (de rest van de mensen kwam later).....helaas viel dat biertje niet zo goed en zijn we als twee ouwe kerels aan de koffie gegaan.....beetje lullig als je dan je st maarten drinking team shirt aan hebt....gelukkig staat er niet op wat je drinkt hahahahah
Na die koffie was de whopper beetje gezakt en konden de BACO's er aan te pas komen. Beetje zitten, beetje zuipen, beetje ouwehoeren.....ja leven valt niet mee.
Ruud en Martine zijn later nog bij ons komen zitten en ook susanne was aanwezig.
Daarna nog naar de case del habana met vijven voor koffie en sigaar en als afsluiter het beroemde dak.....
Zaterdag eerst koffie bij taloula mango's daarna half philipsburg af voor een bikini maar nergens een te vinden. Uiteindelijk voor drie dollar het kreng laten maken in een naaiatlier......hadden we dat eerder geweten. Hierdoor pas om twaalf uur op het strand...nou ja strand we waren op cupecoy en daar waar we normaal gesproken altijd liggen was ineens geen strand meer maar alleen nog maar water...beetje vreemd.
Ook aan de andere kant was het strand behoorlijk weggeslagen maar we konden er gelukkig nog wel liggen. Daar tot half zeven beetje de lamme tak gespeeld en gegeten bij marty.....gyrosje.....erg lekker.
Zondag vroeg op want naar pinel. En zoals altijd regende het ....dit keer weliswaar maar een paar spetters maar toch. Susanne opgehaald en met vijven naar pinel gescheurd. Daar de hele dag dom liggen loeren beetje over het eiland gewandeld en beetje domino gespeeld. rond vier weer naar huis. Haartjes netjes en professioneel geknipt en daarna naar de mac voor een verschrikkelijk vreetfestijn. Nog even een aantal wasmachines gedraaid van bepaalde personen en verder niet veel nieuws....

Nu weer maandag en dus weer aan het werk....nog maar 7 dagen

DDDM