Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

dinsdag, mei 03, 2005

Lang weekend met o.a. Ja Rule

Wederom eens een keertje een lang weekend (vrijdag vrij en de maandag ook) en moet zeggen was er wel weer eens aan toe hoor. Dat stage lopen is gewoon keihard werken dus dan vind ik best dat we eens een dag of 4 in de zon mogen zitten.
Vrijdag was het plan om op het strand te gaan bakken bij Divi samen met sven en marieke maar aangezien sven zich een beetje brak voelde en het eigenlijk wel een beetje veels te warm was zijn marieke en ik maar op het balkon gecrasht. Iets minder warm en de ijskast is een stuk dichterbij :). S'middags nog even wezen dippen across the street en gegeten bij de KFC. Lekker ongezond maar we doen het alleen in het weekend hoor. Sven was nog steeds zo brak dat ie meteen weer naar bed is gegaan.....MIETJE. We hadden die avond besloten toch maar eens naar een van die carnaval concerten te gaan. Samen met edgar suzanne en marieke dus naar Ja rule en Destra. 25 dollar entree maar dan heb je ook wat. Die antilianen werken langzaam maar een feestje bouwen dat kunnen ze wel. Met 30000 donkere en 4 blanke feesten tot half vier snachts. Ja rule is nou niet echt mijn muziek maar met die andere 30000 man erbij merk je dat toch niet zo :). En die Destra die was me een partij energiek om half drie snachts :)
Zaterdagochtend toch nog een beetje moeite met al dat opstaan enzo....de grote carnavals optocht zou die ochtend om 10 uur beginnen maar naar goed antiliaans gebruik kwam hij pas om half twee langs. In de tussentijd maar wat marieke op het balkon gehangen....en later verplaatst naar het balkon van sven. Het duurde ff die optocht maar het was zeker de moeite waard. Drie uur lang alleen maar feestende mensen die er ook nog eens supermooi bijliepen......daar kunnen voerendaal en bocholtz nog een puntje aan zuigen. Enkele fotos staan op de Fotosite in de categorie trips. S'avonds heeft marieke pannekoeken gebakken en ben ik aan de shoarma geslagen. Daarna met drieen er nog een late avond vangemaakt. Beetje chillen op het balkonnetje met wat drinken :). Hoewel sommige mensen toch wel een beetje vreemd gedrag gingen vertonen na de tweede nacht half drie: eerst hadden ze het ineens KOUD??!! en daarna vallen ze nog gewoon in slaap ook. Snap jij het nog??
Zondag wederom het plan om op het strand te gaan liggen maar het liep even anders dan gepland. Uiteindelijk iets later op een ander strand terecht gekomen maar dat wil niet zeggen dat we niet lekker hebben gelegen :). Afgesloten met de inmiddels beroemde spareribs.......en die avond eindelijk rust thuis :)
Maandag laatste vrije dag en besloten naar pinel te gaan aangezien dat tripje vorige week een beetje in het water was gevallen. Deze keer niet en met vijven rond 10 naar de franse kant gecrosst om de boot te pakken naar pinel. Zeer mooi eilandje en je kan er lekker zonnen en snorkelen.......het leven van een stagair is nog niet zo makkelijk als ik het laat lijken hoor. Afgesloten met een zeer goede zalmsalade en de overbekende sundae van de mac.......
Vandaag helaas weer hard aan het werk maar donderdag gelukkig alweer vrij.....dan misschien tripje naar anguilla......

Nu maar weer aan het werk......

DDDM