Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

woensdag, juni 08, 2005

Vakantie

27 mei tot en met 7 juni 2005

zoals je ziet een heel lang stuk over de afgelopen vakantie. Hij is net afgelopen en weet nu al bijna niet meer wat ik/we gedaan hebben. Echt erg. Hij is echt voorbij gegaan als in een soort roes............ Vrijdag na het werk uiteraard naar de boardwalk en daar met sven en pa stevig stevig zitten zuipen. Nou ja pa en ik dan want met sven schiet het zoals gewoonlijk niet echt op. Zaterdag het plan om vroeg naar de supermarkt te gaan en dan de dames op te halen om naar het strand te gaan. Die supermarkt is er nooit van gekomen en we zijn meteen naar de dames gereden. Pa en ma afgezet in marigot voor het tripje naar anguilla en marieke, susanne, sven en ik zijn naar oyster pond gereden. Lekker op het strand gelegen en verder weinig eigenlijk. S’avonds naar de film met de dames en erwin en sven.
Zondag naar cupecoy gegaan na eerst thuis de spullen te hebben opgehaald. En de hele dag lekker liggen bakken..........je moet wat toch als stagair..
Maandag zouden we naar pic de paradis en le galion gaan. Eerst pic de paradis opgelopen (nou ja het laatste gedeelte natuuurlijk) en daarna heerlijk de hele dag op het strand van le galion gelegen..... superrelaxt strandje dat net een zwembad lijkt omdat er nauwelijks branding is die wordt mooi afgeremd door een groot rif een heel eind verderop.
Wat we dinsdag hebben gedaan durf ik echt niet meer te zeggen het is me echt finaal ontschoten.....weet wel nog dat pan en ma een tripje naar st barts hebben geregeld die dag voor woensdag en dat we daarna geloof ik naar het strand zijn gegaan. Wat ik wel weet is dat we die avond naar de greenhouse zijn geweest dat het erg gezellig.
Woensdag gingen pa en ma naar pinel en kwam marieke in de ochtend wassen. Haar dus opgehaald en daarna aan de was geslagen. S’middags had zij een lunch met pwc en ben ik dus lekker thuis op bed gebleven. Beetje bij tukken zullen we maar zeggen. S’avond trouwens samen met ruud en susanne en marieke naar bamboo bernies geweest. Was mariekes laatste keer dus..... helaas was de muziek niet best en waren we eigenlijk al rond half 1 een uur weer thuis. Beetje jammer
Donderdag zijn we naar pinel gegaan. De ouders om half tien opgehaald en daarna doorgereden naar de franse kant om de boot te pakken. Op pinel erg lekker gelegen maar toen pa en ma een stukje gingen lopen werd het ineens wel erg donker.....begon het me toch keihard te regen zeg. Eerst onder een palmhutje gestaan met alle spullen maar daar regende het op een gegeven moment dwars door heen. Daarna maar onder een golfplaten afdak gestaan dat stond al iets beter. Pa en ma waren al die tijd dus nog steeds niet terug en dus ook behoorlijk verregend. Marieke had het zelfs met 4 handoeken om nog koud ......stelletje mietjes. Na een half uurtje was de regen weer weg en hebben we de rest van de dag heerlijk in de zijn gelegen. S’avonds afgesproken om met marieke wat te gaan eten bij oualichi en daarna naar de film te gaan. Erg gezellig alleen was de film the house of wax, hij was als horror bedoel maar ik heb me kapot gelache terwijl marieke tegen het plafond zat hahahahahaha.
Vrijdag gingen pa en ma met de golden eagle (das die boot die rond het eiland vaart) In de ochtend hebben marieke en ik nog even geshopt en daarna zijn we met de rhino rides (een soort van jetski) rond het eiland geweest en hebben we gesnorkeld bij creol rock (tijdens die tour). Het was echt geweldig. Dat ding ging nog verrekte hard en klapte behoorlijk op de golven.....hahaha geschud maar niet geroerd zeg maar. Echt leuk en dat snorkelen was ook supermooi. Vrijdag avond naar de lady c en de bliss geweest met sven en marieke en susanne. Was me het avondje wel. Sven hield het na 2 bier een een kwart whiskey al voor gezien en ik ben dus maar gewoon verder gegaan. 5 whiskey en drie bier ofzo. Beetje stom loeren naar die dansvloer. Uiteindelijk ook nog naar de bliss geweest dus....beetje vage tent met die avond veel old school hiphop maar wel super mooi eerst met sven op een bankje gezeten en daarna met de dames op twee ligstoelen aan het zwembad. Sven zat er op een gegeven moment zelfs in het zwembad met zijn voeten...moet kunnen. Rond half vier thuis, geweldige avond......
Zaterdag wederom naar het strand maar pas later. Rond twaalf naar mullet bay gegaan. Susanne moest haar ouders halen en die ging dus om kwart over drie naar het vliegveld. Verder de hele dag niet veel uitgespookt geloof ik. In de avond naar een bbq geweest van een collega van marieke. Maar waren zo gaar dat we rond half tien ofzo alweer thuis waren.
Zondag s’ochtends vroeg al naar het strand (mariekes laatste dag om bruin te worden) dit keer friar’s bay. Beetje winderig en met stenen maar goed te doen. Voordat we gingen eerst naar de supermarkt voor ontbijt........genoeg zooi gekocht voor een week maar dat maakt niet uit. Erg verbrand op friar’s bay dus rond half vier weer naar huis gegaan. Zou die avond met marieke gaan eten bij marks place konden we meteen regelen dat we daar maandag het afscheidsetentje van haar konden doen met een man of 20. Met mark was het allemaal geregeld dus dat kwam mooi uit.
Maandag mariekes laatste dag en ze had een afgespraak gemaakt om haar haar te laten invlechten. Haar eerst op kantoor afgezet en toen om negen uur eens gaan kijken. Het gaat rap maar het duurde nog tot half drie voordat ze klaar was. Dus dan heb je wel een behoorlijk houten reet lijkt me zo. Daarna nog even wezen winkelen en s’avonds was uiteraard het afscheidsetentje. 20 man waren er niet maar toch wel 14. erg gezellig en wederom goed eten als gewoonlijk.
Dinsdag de dag van de waarheid, de laatste dag van de vakantie. Het was rennen en vleigen om alles overal op tijd te hebben en te doen. Eerst voor marieke een andere tas gehaald in backstreet (tezamen met een dure zonnebril toch geld zat) enwat te eten bij de gans. Daarna weer terug gescheurd om de koffer in te pakken en alles te poetsen en toen naar pwc voor stageverslag en afscheid. Daarna door naar het vliegveld om in te checken. Bleek er gewoon 30 kilo bagage in te zitten.....dat werd dus betalen of bagage uithalen. Uiteindelijk bleek het niet helemaal te kloppen want die zwarte flap voor die band drukte op de koffer maar we hebben wel een paar polo’s en twee paar schoenen en een handdoek achtergelaten. Daarna woog de koffer (nadat we de flap eraf hadden gehaald) gelukkig nog maar 20 kilo en mocht ie dus mee zonder te betalen. Daarna door gereden naar de sunset waar erwin, sven, susanne en carla waren om uit te zwaaien en te wachten tot de klm zou landen. Het duurde wat langer dan gepland maar toen ie geland was snel naar de terminal gereden en afscheid genomen van marieke. S’avond met pa ma en sven bij marty’s wezen eten. Daarna met sven nog een drankje bij de greenhouse maar was zo moe dat meer er niet inzat. Lekker naar huis en gaan slapen..........