Nog
en dan weer vakantie

Mijn GastenBoek

dinsdag, juni 28, 2005

Op veler verzoek het laatste weekend

Vrijdag

niet echt veel gedaan vandaag .....om niet te zeggen helemaal niks maar goed dat mag de pret niet drukken. Wel weer de hele dag op msn gezeten, beetje slap ouwehoeren enzo maar soms ook serieuze dingen. S’avonds uiteraard naar de boardwalk. Eerst lekker vettig gegeten bij de KFC en daarna naar taloula mango’s gegaan. Beetje hoegaarden drinken....lekker lekker. Bandje was goed en heb me uitstekend vermaakt. Na 5 hoegaarden maar besloten een van die leuke potjes waar het bestek inzit en waar taloula mango’s opstaat mee te jatten....tja als je hoort dat susanne een hele champagnekoeler kan jatten dan kan een potje er ook wel vanaf lijkt me. Met potje en al naar de casa de habana voor een koffie en een sigaar. Uitermate relax weer. Sven heeft daar de menu kaart nog maar even mee genomen. Die kon na mijn potje natuurlijk niet achterblijven. Daarna naar huis om op het dak te gaan zitten met de baco die we nog hadden staan. Beetje lopen klote met die memorecorder van sven en toen het daarna begon te regenen zijn we op zijn balkon maar verder gegaan met zuipen. Geslaagde avond moet ik zeggen

Zaterdag

vandaag zou ik om 10 uur gaan shoppen met susanne. De gebruikelijke zaterdag activiteiten (die ik overigens al lang niet meer heb gedaan) zijn er niet van gekomen. Voelde me beetje slecht dus heb eigenlijk alleen geveegd. Susanne om kwart over 10 gebeld maar die lag dus nog in bed....nou ja zeg.....die was blijkbaar pas om half 5 thuis ofzo de avond ervoor. Dus nog maar even tv gekeken en daarna rond 11 naar sven gegaan. Die was ondertussen ook al wel wakker (hij lag namelijk op het strand) dus maar even op het strand onder de palmboompjes gaan zitten. Daarna naar huis geld halen en toen om half een kwam susanne eindelijk eens aangekakt. Nou ja moet kunnen he zullen we maar zeggen. We zijn rond half twee gaan shoppen en moet zeggen dat moet je niet te vaak doen zeg. Dik 400 dollar armer aan het eind van de dag. Nog een tshirt van pirhana joe gekocht bij de shipwreck, een slof sigaretten voor ken en nog wat ddingetjes. S’middags wel even geluncht bij taloula mango’s maar dit keer niks meegenomen. Zaterdagavond weer zwaar de lamme tak gespeeld. Ik ging eigenlijk naar sven voor een ijsje maar dat werd dus uiteindelijk eten bij de KFC (ja alweer) en daarna lekker lam op bed gelegen. Zeker met dat slechte slapen van mij de laatste tijd was dat helemaal niet zo’n slecht plan.

Zondag

Lekker rustig aan. Eerst in de ochtend maar gepoetst, moet ook gebeuren he. En gister met sven afgesproken rond 11 naar het strand te gaan. Om elf dus naar sven en daarna lekker aan de overkant gaan liggen bakken. Susanne die belde later nog maar die ging met collega’s naar mullet bay. Moet kunnen he. Tot half drie zoiets lekker liggen bakken. Nog wat relaxte foto’s genomen onder de palmboom en verder niet veel uitgespookt. Om half drie eerst wezen douchen en daarna naar taloula mango’s voor een hoegaarden en wat te lunchen....uiteindelijk drie hoegaarden en een cocktail verder. Rond kwart voor vijf naar huis gelopen en afgesproken om om 7 uur te gaan bbqen. Dat bbqen om 7 zat er echt niet in want was zo lam als maar wat. Om zeven dus maar naar beneden naar sven voor een ijsje bij de mac. Dat duurde zo lang dat we maar koffie gingen halen bij de casa. Die harstikke dicht bleek te zijn. Toen maar naar taloula waar ze een leuk jazzbandje hadden....daar maar weer drie hoegaarden gedronken.....uitermate vervelend moet ik zeggen. Daarna als nog naar de mac voor een ijsje wat dit keer dus wel lukte. Half tien weer thuis en nog ff tv gekeken en daarna lekker naar bed.

Maandag

Jaja vandaag weer eens serieus nuttig bezig geweest. Heb alle openstaande meetbrieven ingevoerd in excel....verschrikkelijk dom werk maar je krijgt er de dag mee om he zullen we maar zeggen. Nog maar drie dagen na deze. Verder beetje op msn gezeten met anja en marieke en ruudje. Niet veel bijzonders. Na het werk nog ff lekker met sven op het dak gezeten en daarna de laatste hamburgers opgemaakt op de bbq. Rond negen in bed en meteen in slaap maar om 12 uur weer rechtop en verder helemaal niet meer geslapen. Tis echt erg de laatste tijd....maar ja zien we wel als we thuis komen.

voor nu

DDDM